Inicio Baleares La Conselleria d’Educació i Universitats convoca ajuts a l’excel·lència acadèmica per a...

La Conselleria d’Educació i Universitats convoca ajuts a l’excel·lència acadèmica per a estudiants universitaris de les Illes Balears

La Conselleria d’Educació i Universitats presenta una convocatòria destinada a reconèixer i premiar l’excel·lència acadèmica dels estudiants residents a les Illes Balears que han completat els seus estudis oficials de grau o màster universitari durant el curs acadèmic 2022-2023.
A través d’aquesta iniciativa, es concediran un total de vint-i-cinc ajudes d’excel·lència acadèmica, cada una amb un valor màxim de 2.000 €. Aquests ajuts estan destinats a reconèixer i fomentar el rendiment acadèmic destacat dels estudiants de les Illes Balears que han completat amb èxit els seus estudis universitaris a qualsevol universitat espanyola.
Per ser elegibles per a aquests ajuts, els sol·licitants han de ser residents a les Illes Balears, haver finalitzat els estudis oficials de grau o màster universitari durant el curs acadèmic 2022-2023 i complir amb els requisits generals i específics de rendiment acadèmic establerts per la convocatòria.
És important destacar que aquests ajuts són compatibles amb altres beques o ajudes que els beneficiaris puguin rebre per a la mateixa finalitat, ja sigui de l’administració pública, privada, nacional, de la Unió Europea o d’organismes internacionals.El termini de presentació de sol·licituds s’obrí el dia 10 d’abril de 2024 i es tancarà el 31 de juliol de 2024. Les sol·licituds s’han de realitzar de manera telemàtica mitjançant identificació i signatura electrònica. Es poden consultar tots els tràmits relatius a ajudes universitàries des d’aquest enllaç.

MÁS:  Les Illes Balears registren el febrer un augment de l’afiliació del 3,2 %, la pujada més gran de l’Estat

- Te recomendamos -
Artículo anteriorArrenca el termini per sol·licitar els ajuts quota zero d’autònoms per a emprenedors que subvencionarà les cotitzacions a la Seguretat Social
Artículo siguienteEl Govern incorporarà l’automatització intel·ligent a la gestió de prestacions i subvencions