Inicio Baleares La Conselleria d’Educació i Universitats convoca ajuts per fomentar la mobilitat europea...

La Conselleria d’Educació i Universitats convoca ajuts per fomentar la mobilitat europea dels estudiants universitaris de les Illes Balears

La Conselleria d’Educació i Universitats convoca ajuts complementaris per a l’alumnat universitari de les Illes Balears immers en programes institucionals de mobilitat europea. Aquests ajuts, publicats en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), tenen com a objectiu compensar part dels costos derivats de la participació en programes com Erasmus+, SICUE i Euroregió Pirineus Mediterrània durant el curs acadèmic 2023-2024.
Dirigides específicament a estudiants universitaris residents a les Illes Balears, aquests ajuts representen una oportunitat per fomentar la mobilitat acadèmica i enriquir la formació dels alumnes, donant-los l’oportunitat d’expandir els seus horitzons acadèmics i personals.
Els beneficiaris d’aquests ajuts seran aquells estudiants que compleixin amb els requisits establerts, incloent-hi domicili familiar a les Illes Balears, participació en programes de mobilitat nacional o internacional, i cursa d’estudis universitaris oficials de grau o màster en les categories especificades a la convocatòria.
És important destacar que aquests ajuts són compatibles amb altres beques o ajuts destinats a programes de mobilitat internacional, així com amb les concedides pel programa estatal de beques i ajudes a l’estudi per al curs acadèmic 2023-2024.L’import màxim dels ajuts és de 1.200 €, i seran abonades mitjançant una transferència bancària única als beneficiaris seleccionats.
El termini per a la presentació de sol·licituds s’inicià el dia 8 d’abril i finalitza el 24 de juliol de 2024. El procés de sol·licitud es realitza de forma telemàtica, requerint identificació i signatura electrònica, i ha de ser realitzat pels estudiants interessats.

MÁS:  Imatges del recorregut de la presidenta Prohens pels mostradors dels consells insulars de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera a la fira turística ITB

- Te recomendamos -
Artículo anteriorS’autoritza que s’avanci al dia 15 d’abril l’època de perill alt d’incendis forestals a Mallorca i Menorca
Artículo siguienteEl Consell de Govern es dona per assabentat de les ajudes «Quota zero» d’autònoms per a emprenedors