Inicio Baleares Educació torna treure a licitació les obres d’ampliació del CEIP Sant Miquel...

Educació torna treure a licitació les obres d’ampliació del CEIP Sant Miquel de Son Carrió

L’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) de la Conselleria d’Educació i Universitats ha tornat treure a licitació les obres d’ampliació del CEIP Sant Miquel de Son Carrió, després que hagin quedat desertes en el primer procediment.
Per tal de poder adjudicar les actuacions, l’IBISEC ha aumentat un 15% el pressupost que ha passat a ser de 3.563.062,44 euros. El termini d’execució de les obres és de 12 mesos i està previst que comencin a l’estiu.
El projecte contempla la construcció d’un edifici destinat a centre d’Educació Primària d’una línia (amb sis unitats), una cuina-menjador, un gimnàs, dues sales polivalents i una biblioteca que es distribuiran entre l’edifici existent i l’ampliació.
El nou edifici es construirà a la parcel·la A, tendrà forma allargada i acollirà l’ampliació de l’aulari. A la parcel·la B, hi haurà diferents volumetries i aquesta acollirà la cuina-menjador, una aula polivalent i el gimnàs i pati cobert amb accés directe al pati enjardinat.
A més, també hi haurà un pati entre l’edifici existent i el nou aulari. L’edifici existent, que es rehabilitarà, acollirà l’administració, una aula polivalent i la biblioteca.

MÁS:  Educació potencia que el procés d’escolarització es faci totalment de manera telemàtica en tots els cicles educatius

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Conselleria d’Educació i Universitats i el Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears es reuneixen per perfilar la presència de psicòlegs als centres
Artículo siguienteEducació treu a licitació l’ampliació del CEIP Pere Cerdà de Sóller amb un gimnàs