Inicio Baleares La Conselleria d’Educació i Universitats treu a licitació les obres de construcció...

La Conselleria d’Educació i Universitats treu a licitació les obres de construcció del nou CEIP Es Mercadal

La Conselleria d’Educació i Universitats mitjançant l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) ha tret a licitació, per tercera vegada, les obres de construcció del nou CEIP Es Mercadal, a Menorca, amb un pressupost de 8.661.105,41 €.
Des de l’IBISEC s’ha augmentat el pressupost en un 10 %, atès que el darrer procés per adjudicar les obres va quedar desert. Cal recordar que és la segona vegada que aquest projecte queda desert i s’ha augmentat el pressupost inicial en un 25 %.
Des de la Conselleria d’Educació i Universitats es fa un esforç per tal de poder adjudicar les obres i solucionar la manca d’espai que hi ha a l’actual CEIP Mare de Déu del Toro. El projecte del nou CEIP Es Mercadal preveu la construcció d’un centre amb dues línies (amb 6 unitats d’infantil i 12 de primària) que tendrà capacitat per a 450 places escolars, a més de 7 places a l’aula UECCO.  
La despesa per a aquesta licitació fou autoritzada en el Consell de Govern del passat 22 de març.
 

MÁS:  La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural inicia una campanya de control i inspecció per detectar casos de pesca il·legal a les xarxes socials

- Te recomendamos -
Artículo anteriorSurten a licitació les obres de la residència per a persones grans dependents de Sant Llorenç
Artículo siguienteCa n’Oleo acull un curs de formació de nivell avançat de la Spain Film Commission