Inicio Baleares Els alumnes del CEIP Es Putxet de Selva comencen les classes a...

Els alumnes del CEIP Es Putxet de Selva comencen les classes a Es Centre amb normalitat

Els alumnes de 3r, 4t,5è, i 6è de primària del CEIP Es Putxet de Selva ja han estat traslladats a les dependències municipals Es Centre, tal com acordà la Conselleria d’Educació i Universitats i l’Ajuntament de Selva el passat dijous 4 d’abril. Els cursos inferiors, els d’educació infantil, s’han traslladat a l’edifici d’infantil del CEIP Es Putxet en què hi havia aules disponibles.
Les tasques de trasllat del mobiliari i material necessari per poder impartir les classes a Es Centre s’han realitzat en un temps rècord, fent possible que els alumnes de Selva no perdin ni un dia de classe i donant una solució immediata al problema existent.
La decisió de reubicar els alumnes es va prendre després que el conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, visités el centre CEIP Es Putxet el 25 de març. En aquell moment es va poder observar una zona apuntalada des de l’any 2020 en què no s’hi havia tornat a intervenir. Els tècnics de l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) feren una revisió ocular el 26 de març al centre, i dictaminaren que no hi havia perill imminent. Així i tot, la prioritat de la Conselleria d’Educació i Universitats és garantir la tranquil·litat i seguretat de tota la comunitat educativa.
Avui la directora general de Planificació i Gestió Educatives, Catalina Ginart, ha visitat Es Centre, juntament amb el batle de Selva Joan Rotger. Ginart ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament, de l’equip directiu i de les famílies del CEIP Es Putxet per haver-se implicat en el trasllat.
Cal recordar que el conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, està visitant tots els centres educatius públics de les Illes Balears per tal de tenir una fotografia exacta i fidedigna de l’estat dels centres per a la redacció del Pla d’Infraestructures 2024/2030 i que es presentarà ben aviat.

MÁS:  La Conselleria d’Educació i Universitats i el Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears es reuneixen per perfilar la presència de psicòlegs als centres

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa evolución de la salud global en la última década
Artículo siguienteConvocades 484 persones a les proves de llengua catalana de l’Escola Balear d’Administració Pública