Inicio Baleares Es destinen 1,2 milions a subvencionar les despeses corrents d’entitats que duen...

Es destinen 1,2 milions a subvencionar les despeses corrents d’entitats que duen a terme actuacions socials

S’hi destinaran un total de 450.000 euros el 2024, 450.000 euros el 2025 i 300.000 euros el 2026
Aquestes entitats i federacions han de treballar per a persones amb discapacitat, salut mental greu, dependència o exclusió social o pobresa
El Consell de Govern ha autoritzat la consellera de Famílies i Afers Socials perquè pugui destinar un import màxim d’1.200.000 € a la convocatòria de subvencions destinades a finançar les despeses ordinàries de funcionament de les federacions, les confederacions i les unions d’entitats sense ànim de lucre d’àmbit suprainsular. Concretament, de les que duen a terme, exclusivament, actuacions a favor de persones dins l’àmbit social. La distribució dels ajuts és la següent: 450.000 euros el 2024, 450.000 euros el 2025 i 300.000 el 2026.
Els objectius d’aquestes subvencions són fomentar la participació social i potenciar el teixit associatiu mitjançant el finançament de les despeses ordinàries de funcionament de les federacions, les confederacions i les unions d’entitats sense ànim de lucre esmentades. Les entitats han de fer feina, doncs, exclusivament en favor de:
    • Persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial.    • Persones amb diagnòstic de salut mental greu.    • Persones grans en situació de dependència.    • Persones en situació de pobresa o exclusió social.

MÁS:  La Conselleria d’Educació i Universitats convoca ajuts per dinamitzar la vida universitària a les Illes Balears

- Te recomendamos -
Artículo anteriorIncrement del 5% dels mòduls econòmics per al sosteniment dels centres educatius privats concertats
Artículo siguienteEs destinen 1.050.000 euros a les activitats d’educació en el temps lliure per a infants i joves de 3 a 16 anys