Inicio Baleares Autoritzada la subvenció de 5,5 M € al Consell de Menorca per...

Autoritzada la subvenció de 5,5 M € al Consell de Menorca per a projectes Next Generation de la Unió Europea

L’import es destinarà a la compra d’espais emblemàtics o paisatgístics i a projectes de conservació del medi natural
Es preveu la compra de l’aeròdrom de Sant Lluís, l’antic edifici de correus de Maó i una part de l’illa del Llatzeret
El Consell de Govern ha autoritzat la concessió d’una subvenció directa de 5.500.000 euros al Consell Insular de Menorca per a l’execució de les actuacions incloses en el Pla de Sostenibilitat Turística a Destinacions 2022, en el marc del Pla de Recuperació i Resiliència, finançat pel fons Next Generation UE.
Aquestes actuacions estan previstes en el document Estratègia de sostenibilitat turística a destinacions de la CAIB, concretament en les actuacions de cohesió entre destinacions. La sol·licitud del Consell Insular de Menorca se centra en la compra d’espais emblemàtics, paisatgístics o de renaturalització i en projectes de biodiversitat i conservació del medi natural de la Reserva de la Biosfera, que seran gestionats pel Consell Insular de Menorca.
El 30 de juny de 2026, aquests projectes hauran de estar finalitzats i justificats. Així mateix, en el quart trimestre de 2024 el Consell Insular de Menorca haurà d’haver executat, com a mínim, el 30 % dels projectes.

MÁS:  Medi Natural commemora la Setmana Forestal Mundial amb una desena d’activitats per divulgar els valors i la cultura dels boscs de les Illes Balears

- Te recomendamos -
Artículo anteriorAprovada la contractació del servei de transport escolar que inclou, per primera vegada, els alumnes de Batxillerat
Artículo siguienteEl Govern destina 1,4 M € del Fons de Contingència per ampliar les ajudes a persones en situació de dependència