Inicio Baleares Aprovada la contractació del servei de transport escolar que inclou, per primera...

Aprovada la contractació del servei de transport escolar que inclou, per primera vegada, els alumnes de Batxillerat

El pressupost de licitació d’aquest contracte és de 39.199.525,42 d’euros amb el 10 % d’IVA inclòs
Ja s’inclou la modificació del Decret de transports que preveu ampliar el ventall de l’alumnat amb dret al transport escolar
El Consell de Govern d’avui ha autoritzat el conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, a contractar el servei de transport escolar per a centres docents públics i per a centres d’educació especial sostinguts amb fons públics de les Illes Balears per als cursos 2024-2025, 2025-2026 i 2026-2027 per un import màxim de 39.199.525,42 d’euros (10 % d’IVA inclòs). Aquest servei inclou, per primera vegada, els alumnes de Batxillerat que a partir del proper curs tendran dret al transport escolar gratuït.
L’any 2021 es varen formalitzar els diferents contractes de transport escolar ordinari corresponents a les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, amb una durada inicial de dos cursos escolars, els quals es prorrogaren per un curs addicional i finalitzen en acabar el curs escolar 2023-2024.
El contracte projectat adapta el contingut a la modificació que està en tràmit del Decret 20/2023, de 22 de maig, que regula el transport escolar en els centres educatius públics i en els centres d’educació especial sostinguts amb fons públics de les Illes Balears, que té per objecte ampliar el ventall de l’alumnat amb dret de transport escolar i ampliar-lo a tots els alumnes de batxillerat, així com també a d’altres beneficiaris d’aquest servei. Per raons d’eficàcia i d’eficiència, s’inicia ara la licitació perquè els nous usuaris puguin accedir-hi des de l’inici del curs 2024-2025.

MÁS:  El Govern obre el procés de participació ciutadana per elaborar una nova llei d'urbanisme de les Illes Balears

- Te recomendamos -
Artículo anteriorNacen los primeros premios de sostenibilidad de la industria funeraria en España
Artículo siguienteAutoritzada la subvenció de 5,5 M € al Consell de Menorca per a projectes Next Generation de la Unió Europea