Inicio Baleares La Simfònica oferirà quatre concerts de cambra a Santanyí, Alaró, Cala Millor...

La Simfònica oferirà quatre concerts de cambra a Santanyí, Alaró, Cala Millor i Eivissa

L’Orquestra Simfònica Illes Balears començarà el mes d’abril amb quatre concerts de cambra aquesta setmana. El 4 d’abril al Teatre de Santanyí, a les 19.30 h; el 5 d’abril al Teatre d’Alaró, a les 20.30 h i el 6 d’abril a l’Auditori de Sa Màniga (Cala Millor) a les 20.30 h i a l’Auditori de Cas Serres (Eivissa) a les 19 h. Aquests quatre concerts s’emmarquen dins del cicle #sonampertu.
Els concerts de cambra són una part important de la Simfònica. És una manera d’acostar la música a totes les Illes Balears; establint d’aquesta manera, una relació més estreta entre l’Orquestra Simfònica i la nostra societat. El 4 d’abril, al Teatre de Santanyí, a les 19.30 h, un quintet de vent fusta interpretarà el Quintet núm. 1 op.56 de Danzi; Three Shanties d’Arnold; Arabesque núm. 1 de Debussy i 6 Bagateles de Ligeti. Les entrades són gratuïtes i es poden reservar a la web de www.ticketib.com.
Un sextet de corda interpretarà una de les obres més conegudes de la història de música clàssica, la Simfonia núm. 6 “Pastoral” de Beethoven (arranjament per Michael Gottard Fischer) al Teatre d’Alaró, a les 20.30 h. En aquest cas, el concert serà benèfic a favor de l’Associació Espanyola contra el Càncer i la venda d’entrades serà al casal Son Tugores, Estanc Coloma i a les taquilles del Teatre.
El 6 d’abril un quintet de corda i oboè interpretarà el Quartet amb oboè de Mozart, Phantasy de Britten i el quartet de corda de Haydn a l’Auditori Sa Màniga (Cala Millor) a les 20.30 h. Les entrades són gratuïtes i es poden adquirir a la web www.samaniga.es. El mateix dia, a l’Auditori de Cas Serres, a les 19 h, un trio de vent fusta interpretarà Divertiment per a flauta, clarinet i fagot de Mozart; Variacions sobre “Là ci darem la mano” de Beethoven i Trio per a flauta, clarinet i fagot de Koechlin. Aquest concert l’entrada serà lliure fins a completar l’aforament.
Un dels principals objectius del Govern de les Illes Balears i de la FOSIB és descentralitzar l’abast de la Simfònica més enllà de Palma, arribar a nous públics i escenaris en un exercici d’equilibri interterritorial, accés a la Simfònica per a tota mena de col·lectius i programacions adaptades als diferents sectors de públic.

MÁS:  La Conselleria d'Educació i Universitats obre el termini per inscriure’s a les proves lliures per obtenir els títols de tècnic i de tècnic superior de formació professional

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Conselleria de Famílies i Afers Socials convoca les subvencions per a projectes d’educació per a la transformació social
Artículo siguienteLa Conselleria d’Educació i Universitats convoca ajuts per dinamitzar la vida universitària a les Illes Balears