Inicio Baleares La Conselleria d’Educació i Universitats convoca ajuts per dinamitzar la vida universitària...

La Conselleria d’Educació i Universitats convoca ajuts per dinamitzar la vida universitària a les Illes Balears

La Conselleria d’Educació i Universitats de les Illes Balears convoca ajuts destinats a dinamitzar la vida universitària a través d’actuacions de política estratègica. L’import de la subvenció per activitat s’ha incrementat en 1.000 euros, passant de 1.500 euros l’any passat a 2.500 euros en aquest exercici.
Aquests ajuts estan destinats a beneficiaris que poden ser tant persones físiques com jurídiques, públiques o privades, així com agrupacions i comunitats de béns, sempre que les entitats no tenguin finalitat lucrativa, comercial o mercantil o entitats similars, amb l’objectiu de promoure una participació ampla i diversa en la millora de la vida universitària de la regió.
Les activitats subvencionables poden tenir lloc des de l’1 de gener fins al 15 d’octubre de 2024 i són compatibles amb altres ajuts o subvencions de la mateixa índole. La sol·licitud d’aquests ajuts es realitzarà exclusivament de manera electrònica, mitjançant el tràmit telemàtic disponible a la Seu Electrònica de l’Administració Pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
El termini de presentació de sol·licituds s’inicià el 25 de març de 2024 i finalitza el 31 de maig de 2024. Posteriorment, es disposarà de 10 dies hàbils per corregir qualsevol deficiència en la sol·licitud.

MÁS:  El programa “Viu la cultura” de la Direcció General de Cultura, reprèn a Menorca el cicle de concerts didàctics inclosos dins l’oferta del curs 2023-2024 amb l’espectacle «Un món de sons»

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Simfònica oferirà quatre concerts de cambra a Santanyí, Alaró, Cala Millor i Eivissa
Artículo siguienteEl Govern de les Illes Balears presenta al·legacions al Reglament General de Costes