Inicio Baleares La Conselleria de Famílies i Afers Socials convoca les subvencions per a...

La Conselleria de Famílies i Afers Socials convoca les subvencions per a projectes d’educació per a la transformació social

La Conselleria de Famílies i Afers Socials ha convocat les subvencions per a projectes d’educació per a la transformació social (EpTS) amb un import màxim de 350 mil euros.
Aquesta línia d’ajuts, fora de l’àmbit dels centres educatius, es gestionarà a través de la Direcció General de Cooperació i Immigració.
Segons especifica la resolució publicada avui en el BOIB, els projectes i les activitats d’EpTS han d’impulsar els valors de la solidaritat, la tolerància, l’equitat i la justícia en l’àmbit de la comunitat balear. Concretament, han de tenir com a objectius generar en el conjunt de la comunitat educativa i en la població en general coneixements, valors i actituds per a una cultura de la solidaritat compromesa amb la lluita contra la pobresa i l’exclusió, amb les causes que provoquen aquestes desigualtats entre països així com el desenvolupament humà incloent, equitatiu i sostenible que contribueixi a transformar la societat.
Les entitats que s’acullin a aquesta subvenció han d’estar radicades a les Illes Balears i han de dur a terme activitats en matèria de cooperació al desenvolupament i solidaritat. El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies hàbils comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat la convocatòria en el BOIB.
 

MÁS:  Agricultura fa un nou pagament d’ajuts als agricultors i ramaders de les Illes Balears de més de 3,1 milions d’euros

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Govern convoca 95 places de Policia Local a 15 municipis de les Illes Balears
Artículo siguienteLa Simfònica oferirà quatre concerts de cambra a Santanyí, Alaró, Cala Millor i Eivissa