Inicio Menorca El Consell i els ajuntaments de Menorca tindran una plataforma de gestió...

El Consell i els ajuntaments de Menorca tindran una plataforma de gestió energètica

Aquest dimarts, 26 de març, s’ha celebrat al Consell Insular de Menorca la segona reunió constitutiva de la Junta de Batles de la Reserva de Biosfera.

El vicepresident i conseller de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació, Simón Gornés, juntament amb el director insular de Medi Ambient, Mateu Ainsa, i el director insular de Reserva de Biosfera, David Vidal, han rebut als batles i representants dels diferents ajuntaments de Menorca.

Entre ells, s’ha presentat la nova plataforma SIE, un servei de gestió i compatibilitat de subministraments energètics que es vol implantar als ajuntaments i al Consell.

Aquesta plataforma serveix per a la correcta gestió energètica de les administracions, controla la despesa energètica de l’electricitat i fa un seguiment de la despesa o estalvi de l’aigua. El funcionament d’aquesta eina es capitalitzarà des del Consell Insular, i cada ajuntament tindrà un responsable que podrà consultar la plataforma i administrar-la per poder fer un seguiment del control energètic. “Creim que repercutirà positivament en els ciutadans, ja que aquestes tasques són similars a les que faria un gestor energètic real”, ha explicat el conseller de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació de Menorca, Simón Gornés.

MÁS:  Comença el projecte mixt «SOIB 30 Formació i Ocupació Sa Granja» al Consell Insular de Menorca

Maó, 26 de març de 2024


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa expansión de Europastry con la incorporación de Dawn Foods
Artículo siguienteEl Camí de Cavalls, el principal reclam en la B-Travel de Barcelona