Inicio Baleares La consellera Vidal i el batle de Ferreries signen la cessió a...

La consellera Vidal i el batle de Ferreries signen la cessió a l’IBAVI de dos solars municipals per fer una nova promoció de vuit habitatges de protecció al municipi

El Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Ferreries preparen una nova promoció d’habitatges de protecció pública de l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI), la segona del municipi. La consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat, Marta Vidal, i el batle de Ferreries, Pedro Pons, han signat avui el conveni de col·laboració entre l’IBAVI i l’Ajuntament per a la cessió de dos solars on es preveu construir una promoció de vuit habitatges de protecció pública en règim de lloguer i un local de planta baixa.
Mitjançant aquest conveni, s’ha acordat la cessió en permuta de dos solars de titularitat de l’Ajuntament situats a l’avinguda de Jaume Mascaró, identificats com les parcel·les 18 i 19 de la zona del Canal del Fil de Ferreries i amb una superfície aproximada de 550 metres quadrats.
A aquests terrenys, l’IBAVI preveu la construcció d’una promoció de vuit habitatges de protecció pública, d’una superfície d’uns 70 metres quadrats cada pis, entre els quals hi ha un habitatge adaptat per a persones amb discapacitat, en un edifici de dues plantes, amb una superfície construïda de 1.040 metres quadrats; i una planta baixa amb un local d’uns 300 metres quadrats que serà gestionat per l’Ajuntament de Ferreries.
Es tracta de la segona promoció d’habitatge protegit de l’IBAVI a Ferreries, que se sumarà a la ja existent al municipi, de 24 habitatges de protecció en règim de lloguer amb tots ocupats ja actualment, després de les darreres adjudicacions a persones beneficiàries que es varen fer per part de l’IBAVI a finals de l’any passat.
La consellera Marta Vidal ha destacat l’aposta del Govern i de l’Ajuntament de Ferreries per impulsar aquesta nova promoció d’habitatge públic en règim de lloguer al municipi, així com la col·laboració amb altres municipis de l’illa per incrementar l’oferta pública d’habitatge.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MÁS:  Govern i Consell de Mallorca acorden un patrocini conjunt amb l’RCD Mallorca

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Govern destina 5 milions d’euros a impulsar les inversions empresarials en innovació
Artículo siguienteLa Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural inicia una campanya de control i inspecció per detectar casos de pesca il·legal a les xarxes socials