Inicio Baleares La Conselleria d’Educació i Universitats licita la redacció del projecte del nou...

La Conselleria d’Educació i Universitats licita la redacció del projecte del nou CEIP a Felanitx

El secretari autonòmic, Mateu Suñer, ha explicat els detalls del tràmit a la batlessa Catalina Soler
El nou centre tendrà una capacitat per a 450 alumnes i disposarà de 7 places escolars a l’aula UECCO
 
L’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) de la Conselleria d’Educació i Universitats ha anunciat l’inici del procés de licitació per a la redacció del projecte del nou Centre d’Educació Infantil i Primària (CEIP) a Felanitx. El cost d’aquesta licitació ascendeix a 141.373,08 euros, amb un termini d’execució de 5 mesos, a més de la coordinació de les obres.
El secretari autonòmic de Desenvolupament Educatiu, Mateu Suñer, ha visitat avui Felanitx i s’ha reunit amb la batlessa, Catalina Soler, per explicar les darreres novetats envers aquest projecte. Suñer ha destacat la importància de construir un nou CEIP al municipi per respondre així a les necessitats educatives de Felanitx.
El nou centre educatiu estarà dissenyat per a dues línies, amb 6 unitats per a educació infantil i 12 per a educació primària, tenint una capacitat màxima de 450 places escolars, a les quals s’afegiran 7 places a l’aula UECCO. El cost estimat del nou centre és de 6.756.384,80 euros i el termini d’execució de les obres és de 15 mesos.
El projecte inclou un edifici principal amb planta baixa i dues plantes pis. A la planta baixa s’inclouran les aules d’infantil, una aula de psicomotricitat, l’aula UECCO, aules de suport i una sala d’instal·lacions. A les plantes superiors es disposaran les aules de primària, biblioteca, aula d’informàtica, aula de professors, aula de música, aula de plàstica, a més d’una sala polivalent i aules de petit grup.
A més, es preveu la construcció d’un segon bloc amb planta baixa, destinat a recepció, consergeria, despatxos de secretaria, direcció, cap d’estudis i atenció als pares. Així mateix, una tercera edificació albergarà magatzems, lavabos de pati i vestidors del gimnàs.

MÁS:  El Govern destaca a l’Innovation Day l’aposta per aplicar la intel·ligència artificial a la simplificació administrativa

- Te recomendamos -
Artículo anteriorComencen els cursos de català pels professionals sanitaris
Artículo siguienteMedi Natural commemora la Setmana Forestal Mundial amb una desena d’activitats per divulgar els valors i la cultura dels boscs de les Illes Balears