Inicio Baleares La consellera Vidal confirma amb Iberia Express i Air Nostrum l’ampliació dels...

La consellera Vidal confirma amb Iberia Express i Air Nostrum l’ampliació dels seus serveis entre l’arxipèlag i la península i entre illes per Setmana Santa

Iberia Express ofereix 50.000 seients addicionals en les rutes de Palma, Maó i Eivissa amb Madrid i Air Nostrum programa vols de Palma a Vigo, Badajoz, Lleó i ValladolidAir Nostrum també incorpora una freqüència diària més en les línies actuals de Palma amb Eivissa i Maó durant sis dies per a Setmana Santa
La consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat, Marta Vidal, s’ha reunit aquesta darrera setmana amb directius de les companyies aèries Iberia Express i Air Nostrum per a analitzar i confirmar una sèrie de millores en la connectivitat entre les Illes Balears i Madrid i altres destinacions de la península per a la Setmana Santa, així com per a l’ampliació de les freqüències de les rutes actuals de Mallorca amb Eivissa i Menorca.D’una banda, la consellera Vidal s’ha reunit amb el CEO d’Iberia Express, Carlos Gómez, per a analitzar i millorar la connectivitat que la companyia ofereix entre les Illes Balears i Madrid. Per a la Setmana Santa i, concretament, entre el 21 de març i el primer d’abril, Iberia Express ha programat 24 vols addicionals, la qual cosa suposa un augment de l’11% entre les Illes Balears i la capital.La ruta Eivissa-Madrid oferirà un total de 90 vols; la de Maó-Madrid, 13; i finalment la de Palma a Madrid, 160; amb un total de 263 vols. Aquest increment de vols suposarà una capacitat de prop de 50.000 seients per a aquest període.A més, la companyia, que opera vols de curta i mitjana distància, va anunciar que, per a la temporada d’estiu, que inicia el 31 de març i finalitza el 26 d’octubre, oferirà més de 1,1 milions de seients entre Madrid i Mallorca, Menorca i Eivissa. Això suposa un augment amb Balears del 88% respecte a la capacitat d’Iberia Express en la temporada d’estiu del 2019, i un 22% respecte a la de 2023. En el desglossament per illes, aquest estiu Iberia Express incrementarà la seva capacitat un 17% amb Mallorca, un 25% amb Eivissa i un 33% amb Menorca.En la seva reunió amb Air Nostrum, la consellera Marta Vidal, ha abordat amb el fundador i president de la companyia, Carlos Bertomeu, les quatre noves rutes especials que ha programat la companyia entre Palma i diverses ciutats de la península (Badajoz, Vigo, Lleó i Valladolid) i l’ampliació de freqüències en els vols entre illes.Quant a l’activitat entre illes, Air Nostrum afegirà una freqüència més a les línies de Mallorca amb Eivissa i Menorca els dies 24, 26, 27, 28, 31 de març i 1 d’abril.Respecte als vols amb la península, per a la Setmana Santa, Air Nostrum ha programat quatre rutes especials: Palma-Badajoz (10 vols), Palma-Lleó (8 vols), Palma-Vigo (4 vols) i Palma-Valladolid (4 vols), a més de la nova ruta amb La Seu d’Urgell, la qual opera des de Mallorca dos dies per setmana entre gener i març de 2024.D’aquesta manera, Mallorca estarà connectada amb Lleó amb sis freqüències especials els dies 22, 24, 25, 27, 31 de març i 1 d’abril. També hi haurà una àmplia cobertura amb l’aeroport de Vigo, amb quatre freqüències els dies 24, 27, 31 de març i 1 d’abril. Mentrestant, amb la ruta de Valladolid s’oferiran sis vols especials els dies 22, 25 i 31 de març. Badajoz estarà també connectada amb Son Sant Joan amb quatre freqüències d’anada i tornada els dies 24, 26, 27 i 31 de març.La consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern dels Illes Balears, Marta Vidal, ha destacat respecte a les millores confirmades amb totes dues companyies aèries que “és important ressaltar la col·laboració públic-privada amb la finalitat de garantir als ciutadans de les Illes Balears la millor connectivitat possible”.
 
 

MÁS:  Agricultura, Pesca i Medi Natural promociona a la ITB de Berlín l’ametlla de Mallorca com a producte de gran qualitat vinculat al paisatge i al sector primari de l’illa

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEspaña autoriza Jakavi como el primer tratamiento para la enfermedad de injerto contra el receptor
Artículo siguienteGovern i FELIB acorden els criteris de repartiment dels 16,4 milions del Fons de Cooperació Local