Inicio Menorca El Servei de Bombers de Menorca realitza un curs de millora de...

El Servei de Bombers de Menorca realitza un curs de millora de conducció de vehicles lleugers

El Servei de Bombers de Menorca dur a terme, des d’aquest dilluns, 18 de març, fins aquest dijous, un curs de conducció de vehicles d’emergència lleugers per a la millora del control i estabilització.

Un total de 32 bombers realitzaran aquesta formació, dividits en dos grups i instruïts per professionals especialitzats de Mallorca. Els 16 primers acabaran el curs avui, desenvolupant una inicial part teòrica de quatre hores i finalitzant el marc pràctic dins terreny forestal i dins un circuit de karts per entrenar les frenades en mullat. Els 16 bombers restants confeccionaran el mateix curs el pròxim dimecres i dijous, amb les respectives parts teòriques i pràctiques. 

Després de la realització d’aquest curs de nivell 1 amb camions i vehicles lleugers i semilleugers, es té preparat un altre curs de nivell 2, amb vehicles pesants que es durà a terme durant el segon semestre de l’any.

Maó, 19 de març de 2024

MÁS:  El departament d’Ordenació Territorial i Turística presenta als ajuntaments l’esborrany de protocol de col·laboració amb la policia per detectar lloguers turístics il·legals

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl tiempo en Semana Santa: La lluvia de sangre africana amenaza las vacaciones en Menorca
Artículo siguienteEl SOIB convoca cursos per formar conductors professionals de transport de viatgers i de mercaderies