Inicio Menorca L’Illa de Menorca, protagonista a la fira internacional de Navartur

L’Illa de Menorca, protagonista a la fira internacional de Navartur

Menorca ha gaudit aquests dies d’un paper rellevant a la Navartur, la Fira Internacional de Turisme Reyno de Navarra. L’illa ha acudit de la mà de la Fundació Foment del Turisme de Menorca per primera vegada a una cita en la qual ha actuat com a destí convidat, amb tota la repercussió especial que això comporta. Del 23 al 25 de febrer, l’illa va promocionar especialment les seves propostes gastronòmiques i de turisme actiu, així com la seva singular bellesa natural en un esdeveniment que va comptar amb més de 49.000 visitants.

El Baluarte Jauregia, o Palau de Congressos i Auditori de Navarra, a Pamplona, va ser l’escenari d’un esdeveniment que combina un workshop de reunions professionals amb la fira habitual oberta al públic. La FFTM ha participat en ambdues opcions.

El divendres va començar la fira amb el Meet Navartur B2B, un workshop en el qual van participar 21 turoperadors nacionals i internacionals que es van reunir amb destins -inclòs Menorca- i agents de viatges nacionals. En aquesta ocasió, els turoperadors han estat europeus, nord-americans, canadencs i nacionals. El personal de la Fundació Foment del Turisme de Menorca va mantenir reunions amb turoperadors especialitzats en gastronomia, ciclisme i viatges a mida per a un perfil de gran poder adquisitiu. Als que encara no venen Menorca se’ls va oferir una presentació del destí amb recomanacions personalitzades. En el cas de turoperadors que ja treballen habitualment amb l’illa, se’ls va oferir informació actualitzada sobre les últimes novetats.

MÁS:  La Planta de Tractament de Residus de Milà s'obre a la ciutadania

Paral·lelament, es va celebrar la fira Navartur, per al públic final, durant tot el cap de setmana. Menorca va comptar amb un estand propi, que va ser un gran reclam per la novetat que suposa aquesta fira, i perquè l’organització va fer menció especial de la seva presència en tota la promoció que es va realitzar de l’esdeveniment.

Durant els tres dies hi va haver cues constants a l’estand per preguntar pels temes que més interessen als pamplonesos: les opcions per fer senderisme, l’oferta cultural, els allotjaments i les millors opcions de connectivitat. A més, es van rebre consultes sobre experiències gastronòmiques, natura, llocs d’interès especial…

La valoració per part de la Fundació Foment del Turisme de Menorca és especialment positiva degut al gran èxit d’afluència a l’estand i a l’àmplia gamma d’interessos dels pamplonesos per l’illa de Menorca.

Maó, 14 de març de 2024
 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAgricultura, Pesca i Medi Natural, juntament amb l’Ajuntament de Sineu, recupera, després de quinze anys, el Concurs Morfològic de la Raça Autòctona del Cavall Mallorquí
Artículo siguienteMenorca participa en la mejor Semana Santa de España