Inicio Baleares El director general Jaume Porsell assisteix a Madrid a la Comissió Sectorial...

El director general Jaume Porsell assisteix a Madrid a la Comissió Sectorial per l’Agenda 2030

El director general de Coordinació i Transparència, Jaume Porsell, ha assistit avui horabaixa a la reunió de la Comissió Sectorial per l’Agenda 2030, celebrada a la seu del Ministeri de Drets Socials, Consum i Agenda 2030. Porsell ha aprofitat la trobada per a desgranar les polítiques públiques i actuacions del Govern «avançant cap a una societat amb un creixement econòmic inclusiu i major cohesió i justícia social».
En el seu torn intervenció, Jaume Porsell ha destacat els avanços en aquest sentit de l’Executiu autonòmic i ha citat com a exemples la gratuïtat de l’etapa educativa de 0 a 3 anys, les mesures orientades a augmentar i facilitar l’accés a l’habitatge, la lluita contra el canvi climàtic i la descarbonització o l’eliminació de l’Impost de Successions i Donacions i de l’Impost sobre Transmissions Patrimonials, entre altres.
Així mateix, ha destacat com a principals reptes la simplificació administrativa, l’impuls a l’habitatge públic amb preu limitat, la millora del cicle de l’aigua i la mitigació dels efectes del canvi climàtic o l’impuls a l’agricultura sostenible i el disseny d’un Pla Estratègic per a la ramaderia, entre altres.

MÁS:  El Govern resol el setè pagament del Bo Lloguer Jove, per un import de 575.000 euros, a prop de 600 persones beneficiàries

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa consellera Vidal lliura els premis de la primera edició de Tibmetratges
Artículo siguienteEl Llatzeret s’obre al món com a destinació de turisme MICE