Inicio Menorca El departament de Mobilitat reactiva la línia Maó-Alaior-Son Bou el pròxim 15...

El departament de Mobilitat reactiva la línia Maó-Alaior-Son Bou el pròxim 15 de març

El departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca continua ampliant serveis i millorant les freqüències del transport públic de l’illa davant l’avançament de la temporada turística.

Línies com la 61, 65 i 92, que arriben a urbanitzacions com Son Xoriguer, Cala en Blanes i Punta Prima, van estrenar la temporada turística el 15 de febrer a causa de l’obertura d’hotels que allotgen els primers visitants de l’IMSERSO. Ara, aquest divendres, 15 de març, la línia 32 que uneix els municipis de Maó-Alaior-Son Bou es posarà en funcionament per reforçar les connectivitats amb la urbanització turística.

Aquesta ruta, que va des de Maó, passant per Alaior i arribant a Son Bou i viceversa, tindrà quatre freqüències diàries de dilluns a dissabte, sortint des de Maó a les 8:30, 12:30, 15:30 i 19:30, i des de la parada Mar Blau, de Son Bou, a les 8:50, 12:50, 15:50 i 19:50.

D’aquesta manera, s’anticipa l’obertura d’una altra línia estival respecte a anys anteriors, on precisament aquesta línia 32 es posava en marxa a partir de l’1 de maig. S’espera que en les pròximes setmanes es reactivin nous serveis de transport públic estivals i s’acabin d’ampliar els horaris per a la temporada alta turística.

MÁS:  L’Arxiu d’Imatge i So de Menorca fa pública la memòria de l'any 2023

Maó, 13 de març de 2024


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMateu Martínez es jubila després de 45 anys treballant al Consell Insular
Artículo siguienteTitulaciones avaladas y subvencionadas por el Ministerio de Educación para demandantes de empleo