Inicio Menorca Menorca tanca satisfeta a la ITB Berlín el primer pas per recuperar...

Menorca tanca satisfeta a la ITB Berlín el primer pas per recuperar el turisme alemany

La participació de Menorca a la ITB Berlín ha deixat bon sabor de boca a l’expedició menorquina desplaçada a una de les majors cites turístiques. El president del Consell Insular, Adolfo Vilafranca, veu amb bons ulls els diferents passos que s’han donat aquests dies per recuperar un turisme alemany que ha deixat de viatjar a l’illa en els últims anys. Acompanyat de la directora insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal, i d’una part de l’equip de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, han obert nous camins per recuperar progressivament una part important de les visites germanes que es van perdre, sobretot, després de la pandèmia.

La delegació menorquina ha firmat tres dies frenètics en què ha tingut presentacions, reunions amb turoperadors i amb agències per intentar recuperar un interès pel mercat alemany que s’ha descuidat en els últims temps i que, abans de la Covid, era molt significatiu.

“Menorca té una suma d’encants que coincideix amb els interessos i els gustos dels alemanys; això ha quedat clar aquests dies intercanviant impressions amb alguns dels actors principals”, explica el president. “Les previsions per a aquesta temporada són millors que les de l’any passat, però encara estan lluny de l’objectiu que ens volem marcar”, explica Begoña Mercadal.

MÁS:  La pista d'atletisme de Ciutadella tindrà 8 carrils i grades cobertes per a 1.000 persones

La Fundació Foment del Turisme de Menorca tanca amb bones sensacions la seva estada a Berlín i posa rumb a un mes de març carregat de fires en què promocionar Menorca.

Maó, 8 de març de 2024


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMenorca es promociona com a escenari per a produccions en el European Film Market i Berlinale
Artículo siguienteLlega la página web MejoresDoctors: Tu portal de confianza para encontrar a los mejores médicos en España