Inicio Baleares Alumnes d’FP de l’IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella participen a partir...

Alumnes d’FP de l’IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella participen a partir d’avui a la segona edició de la Fira Horeca Menorca

Alumnes d’FP de la família professional d’Hoteleria i Turisme de l’IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella participen a partir d’avui i fins dijous a la segona edició de la Fira Horeca Menorca, esdeveniment que té lloc en el Recinte Firal de Maó.
En aquest sentit, aquests alumnes realitzaran al llarg d’aquestes tres dies tot un seguit de demostracions pràctiques dels seus aprenentatges amb la intenció de difondre els estudis d’FP entre els professionals del sector hoteler i de la restauració de Menorca. També elaboraran demà i passat demà dues receptes amb productes locals.
En representació de la Conselleria d’Educació i Universitats, han assistit a l’acte d’inauguració Alexandra Marqués, directora territorial d’Educació de Menorca; Olivia Caballero de Segovia, cap del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa, i Jesús Martínez, director del Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB).

MÁS:  Aprovada la contractació del servei de transport escolar que inclou, per primera vegada, els alumnes de Batxillerat

- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’any 2023 es van produir 1.117 agressions a personal dels centres sanitaris
Artículo siguienteProhens i els presidents dels quatre consells acorden intensificar la lluita contra l’oferta turística il·legal i reforçar el transport públic