Inicio Menorca El Consell Insular de Menorca se suma al Dia Internacional de la...

El Consell Insular de Menorca se suma al Dia Internacional de la Dona

Aquest divendres, 8 de març, al Consell Insular de Menorca, s’ha llegit un manifest amb motiu del Dia Internacional de la Dona a favor de la igualtat de gènere i reivindicant i potenciant els drets fonamentals de les dones.

La consellera de Benestar Social, Carmen Reynés, acompanyada de Daniel García, director insular d’Atenció Social, i Melissa Manota, directora insular de Gent Gran, Dependència i Diversitat Funcional, entre d’altres consellers, ha llegit el manifest a la seu del Consell Insular de Maó.

Maó, 8 de març de 2024

MÁS:  La Planta de Tractament de Residus de Milà s'obre a la ciutadania

- Te recomendamos -
Artículo anterior¡Cuidado Menorca! Se multiplican los casos de perros heridos por la procesionaria y su veneno
Artículo siguienteEl aspecto del cabello impacta directamente en la autoestima de tres de cada cuatro españoles