Inicio Baleares La Conselleria d’Educació i Universitats convoca els ajuts de promoció de l’excel·lència...

La Conselleria d’Educació i Universitats convoca els ajuts de promoció de l’excel·lència acadèmica per a alumnes de les Illes Balears que han finalitzat els estudis oficials d’Ensenyaments Artístics Superiors

La Conselleria d’Educació i Universitats ha anunciat la convocatòria d’ajuts de promoció de l’excel·lència acadèmica per a alumnes que hagin finalitzat els estudis oficials d’Ensenyaments Artístics Superiors durant el curs acadèmic 2022/2023.
Aquesta convocatòria té com a objectiu la concessió de tres ajuts d’excel·lència acadèmica per a alumnes de les Illes Balears que hagin completat els estudis oficials d’Ensenyaments Artístics Superiors en qualsevol centre de l’Estat espanyol durant el període mencionat.
Amb una dotació màxima de 4.500 euros, cada sol·licitant que compleixi els requisits establerts rebrà un ajut fix de 1.500 euros. Cal destacar que aquests ajuts són incompatibles amb altres beques o ajuts destinats a la mateixa finalitat, ja siguin d’administracions públiques o privades.
El termini de presentació de sol·licituds s’ha inciat dia 4 de març i finalitza el 3 d’abril de 2024.

MÁS:  S’autoritza el projecte executiu de la residència per a persones grans dependents de Sant Llorenç

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Govern gestiona en set mesos més de la meitat de les ajudes concedides per transformar les flotes de transport de viatgers i mercaderies per carretera
Artículo siguienteEl Govern reclama un règim especial per al sector cultural balear durant la visita a ARCOmadrid 2024