Inicio Baleares Unes 13 mil persones han participat en els actes organitzats pel Consolat...

Unes 13 mil persones han participat en els actes organitzats pel Consolat de Mar amb motiu del Dia de les Illes Balears

Unes 13 mil persones han participat en els actes que ha organitzat el Consolat de Mar durant els dies 1, 2 i 3 març, amb motiu del Dia de les Illes Balears.En el cas de la jornada de portes obertes, gairebé 3 mil persones han assistit a les visites guiades a grups per donar a conèixer l’espai del Consolat de Mar. A més, gairebé 10 mil persones han visitat també la Llotja de Palma durant els tres dies que aquest espai ha estat obert a la ciutadania, en el marc dels actes del Dia de les Illes Balears.Per altra banda, gairebé 200 persones han participat en els esdeveniments que s’han duit a terme, com el concert oferit per l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears a la capella del Consolat de Mar, a les activitats per a infants, tant a la Llotja de Palma com al pati d’aquest espai, i a les sessions de contacontes pels més petits per conèixer les històries i llegendes de l’edifici del Consolat de Mar.

MÁS:  El Govern i PIME Menorca signen un conveni per assessorar les empreses en matèria de fons europeus

- Te recomendamos -
Artículo anteriorAgricultura, Pesca i Medi Natural promociona a la ITB de Berlín l’ametlla de Mallorca com a producte de gran qualitat vinculat al paisatge i al sector primari de l’illa
Artículo siguienteLa Conselleria d’Educació i Universitats obre el termini per inscriure’s a les proves lliures per obtenir els títols de tècnic i de tècnic superior de formació professional